Toffe bedstee bedden van Knuss

Ken jij onze kinderkamer collectie van al? We hebben een fijn assortiment bedhuisjes waarmee je de volledige bedstee beleving krijgt. Onze Bedstee bedden zijn ideaal voor kindjes die een slaapkamer delen of die een fijne extra chill plek op de kamer willen.

De bekende varianten in de collectie zijn het prachtige Theaterbed en de Bedstee Traphuis. Het theaterbed is in onze ogen het ideale bed voor kleine mannen. Want die hebben op z’n tijd toch wel een podium nodig. En laat dit bed zich nou handig laten omtoveren tot heus theater. Ideaal voor bij het theaterbed is zo’n mooi kledingrek voor alle kostuums. Je wilt geen voorstelling missen!

bedstee bedden, knuss, kinderbedden

Daarnaast is er nu een nieuwe toevoeging aan de Bedstee collectie: de Bedstee Villa. Een fijn bed met drie slaapplaatsen en een heuse dakkapel. Deze Bedstee heeft een unieke uitstraling en is een aanwinst voor iedere slaapkamer. En je kunt de villa naar eigen smaak laten samenstellen. Je kunt kiezen voor een afwerking met een hartje en sterretje of een vogel. Er zijn vier verschillende opties voor de finish van het hout: naturel, grey wash, old look of white wash.

Toch liever een bed met een kleurtje? Kijk dan eens naar onze Bedstee Eldorado. Dit bed is gemaakt van het stoere underlayment, het plaatmateriaal met prachtige tekeningen. Een mooie neutrale uitstraling waardoor je qua styling alle kanten met het bed op kunt.  Van een stoere werkplaats beneden met een werkbank en een garage tot een kookstudio met een tafeltje en stoeltjes, gebruik je fantasie! En hierbij is zelfs mogelijkheid tot 2 slaapplaatsen voor nog meer plezier ????

Naast een hele fijne collectie bedden, hebben wij ook ons eigen label Knuzi en mooie vintage kasten en kleine meubeltjes. Ook zit je bij Knuss goed voor veel mooie accessoires om de kamer extra knus te maken. Muurstickers, sfeer lampen en beddengoed zijn de ultieme finishing touch.

Muursticker panter

Frans bankje Knuzi

Figuurlamp cactus

Kledingkast in trend kleur Denim Drift

En zit je volledig met de handen in het haar en zou je geholpen zijn met wat extra advies. Neem dan gewoon contact op met Knuss want zij helpen je graag om van niets iets te maken. Zo komen dromen uit!

Share