Achter de schermen

Achter je computerscherm gebeurt inderdaad meer dan je denkt.

Achter je scherm gaat een compleet andere wereld schuil en daar nemen we je graag even in mee tijdens ons kijkje achter de schermen.

Vele van jullie zullen hier nooit komen, maar wij brengen hier heel wat uurtjes door voordat alle leuke meubels uiteindelijk in de webshop zullen verschijnen.
Onze loods is het kloppend hart van het bedrijf. Hier komen de meubels nog vol in de was en onder het stof binnen. Aan ons de taak om er weer pareltjes van te maken.

In de loods van Knuss

De meubels worden gefotografeerd en in de webshop geplaatst, in werkelijkheid wachten ze geduldig in de loods tot ze naar hun nieuwe adres mogen.

Wist je dat de meeste meubels in het echt nog mooier zijn qua kleur. Dit krijgen we ook heel vaak van de klanten te horen.

De meeste meubels gaan op transport. Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met een transportbedrijf,  5 dagen in de week leveren zij de meubels door heel Nederland en België.  Er zijn zelfs wel eens meubels van ons in de Costa Del Sol afgeleverd.

013738b6d7fe62bf03cfd73f7b847e501c0bfbcc75Wanneer er gekozen wordt om een bedstee te laten monteren, houden wij dit graag in eigen beheer. Onze vrolijke Knuss kar zoals wij deze noemen zal dan bij jou de straat inrijden om vervolgens een kindje heel blij te maken.
Knuss bezorgingDaarnaast hebben wij pakketjes die gewoon verzonden kunnen worden.  Verzenden gaat via PostNL.

Alles over de verzending en bezorging kun je hier lezen.